Escola d’Estiu

Descripció de l’activitat/esdeveniment:

ESCOLA D’ESTIU

 

Es tracta de respondre a la necessitat que sorgeix en aquesta època de l’any en la qual acaba el curs escolar quedant els xiquets sense classes ni obligacions acadèmiques, la qual cosa suposa un trastorn per als pares treballadors.

 

Intentem facilitar la conciliació de la vida familiar i laboral dels pares durant les vacances dels seus fills.

 

Gràcies a l’experiència acumulada durant els anys dedicats a la docència, a la realització d’activitats lúdiques dins de l’horari lectiu i a l’execució d’escoles d’estiu, ens plantegem la necessitat d’apostar per un model educatiu i una metodologia que desenvolupe en els xiquets una sèrie de valors a través de la realització d’activitats lúdiques i recreatives. Buscant ajudar l’alumne a utilitzar el seu oci i temps lliure de manera constructiva, alhora que satisfan les seues motivacions i interessos.

 

Per tot això, l’Escola d’Estiu és un recurs imprescindible per als xiquets i les seues famílies i per això volem aportar i continuar aportant cada any la nostra experiència fent que aquests programes siguen del grat de tots els xiquets que participen i gaudeixen al nostre costat.

 

Mantenim unes ràtios exigents que garanteixen una atenció òptima amb els xicotets i el nostre personal aporta les titulacions exigides que garanteixen professionalitat en la matèria.

Vols més informació? truca’ns!