Tercer joc: Descobreix tot el que gaudireu

Descripció de l'excursió

La Serra de Mariola és un parc natural situat a la província d’Alacant que destaca per la seua rica varietat de flora i fauna.

La Finca Buixcarró, lloc on transcorre aquesta activitat, és una de les més grans de la Serra de *Mariola i està situada prop de Banyeres de Mariola de Mariola. En ella treballa la Fundació C.V. Victoria Laporta per a protegir i conservar els seus ecosistemes.

L’oncle Pep ha sigut des de fa més de 50 anys el guarda forestal que ha cuidat amb afecte i dedicació d’aquesta finca, però ara ha decidit jubilar-se.

Necessita un substitut però no serveix qualsevol, ha de ser una persona que senta un amor profund cap a la naturalesa i, sobretot, que sàpia transmetre’l a altres persones.

Cada candidat haurà d’aconseguir un grup de xiquets que complete el seu quadern d’explorador correctament, superant totes les proves que en ell apareixen.

Durant el recorregut analitzaran la flora i fauna de les seues tolles; obriran caixes niu per a comprendre la reproducció dels ocells; intentaran contemplar muflons des dels centres d’observació; aprendran a reconéixer la flora més característica de les nostres muntanyes; descobriran com orientar-se i a sobreviure en situacions límit en el bosc. Tot això sempre d’una manera divertida i en ple contacte amb la naturalesa.

Aquesta activitat està orientada a alumnes de 2n i 3r Cicle de Primària. Es pot realitzar tant en castellà com en valencià.

Què incloem:

  • Activitat dirigida amb animador. 1 animador cada 15 xiquets (possibilitat de contractar 1 monitor extra)
  • Coordinador. 1 per a tot el grup.
  • 1 biòleg expert de la pròpia finca
  • Quadern d’explorador per a cada xiquet
  • Entrada a la Finca Buixcarró
  • Assegurança de Responsabilitat Civil.
  • IVA inclòs.

Preu de l'excursió

-Amb un animador cada 15 alumnes: 15’50€/alumne

-Amb un animador + un monitor cada 15 alumnes: 18€/alumne

Informació i reserves

Telf. 96 564 15 40

619 56 33 27

info@siragencia.com

www.siragencia.com

Horari de l'excursió

L’horari d’aquesta activitat és de 10h a 16h.

El número mínim per a realitzar l’activitat és de 38 xiquets.

Què diuen de nosaltres?

Vols més informació? truca’ns!