Tercer joc: Descobreix tot el que gaudireu

Descripció de l'excursió

La serra de Mariola és un parc natural situat a la província d’Alacant que destaca per la seua rica varietat de flora i fauna.


La Finca Buixcarró, lloc on transcorre aquesta activitat, és una de les més grans de la Serra de Mariola i està situada prop de Banyeres de Mariola. En ella treballa la Fundació C.V. Victoria Laporta per a protegir i conservar els seus ecosistemes.


El Tio Pep ha sigut des de fa més de 50 anys el guarda forestal que ha cuidat amb afecte i dedicació d’aquesta finca, però s’ha fet major i vol jubilar-se.


Ara necessita un substitut, però no li serveix qualsevol: ha de ser una persona que senta un amor profund per la naturalesa i, sobretot, que sàpia transmetre-ho a altres persones. Quants més amants del bosc millor!


Cada candidat haurà d’aconseguir un grup de xiquets que completen el seu quadern d’explorador correctament, superant les proves que en ell apareixen. Per a això analitzaran la flora i fauna de les seues tolles, obriran caixes niu per a comprendre la reproducció dels ocells en la zona, contemplaran els muflons des dels centres d’observació, aprendran a reconéixer la flora més característica de les nostres muntanyes, descobriran com orientar-se i a sobreviure en situacions límit en el bosc… Tot això sempre d’una manera divertida i en ple contacte amb la naturalesa.


Com sempre diu el Tio Pep, és molt important que els xiquets entenguen des de xicotets la importància dels boscos, i que aprenguen a estimar-los i respectar-los.


Aquesta activitat està orientada als alumnes de primària. Es pot realitzar tant en castellà com en valencià.

Què incloem:

  • Activitat animada amb actors

       1 actor cada 16-24 xiquets

  • Monitors

       1 monitor cada 16-24 xiquets

  • Coordinador

       1 per a tot el grup

  • 1 Biòleg expert de la mateixa finca
  • Entrada a la finca Buixcarró
  • Assegurança de Responsabilitat Civil
  • IVA inclòsEl número mínim per a dur a terme l’activitat és de 35 xiquets.

Preu de l'excursió

Activitat de DIA COMPLET: 15€/alumne

Informació i reserves

Telf. 96 564 15 40

619 56 33 27

info@siragencia.com

www.siragencia.com

Horari de l'excursió

Activitat de dia complet: de 10h a 16h

Què diuen de nosaltres?

Vols més informació? truca’ns!